«El Foraster» a l'Ametlla de Merola és el programa més vist de la seva franja

Quim Masferrer visita l'antiga colònia industrial i s'emociona amb l'estima i cuida dels veïns amb les tradicions

Redacció
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:26h
Quim Masferrer visita la fàbrica tèxtil de l'Ametlla de Merola
Quim Masferrer visita la fàbrica tèxtil de l'Ametlla de Merola | CCMA
"El Foraster" de TV3 ha visitat aquest dilluns l'antiga colònia tèxtil de l'Ametlla de Merola, al terme municipal de Puig-reig. El presentador Quim Masferrer s'ha emocionat amb l'estima i cuida que els veïns tenen de les seves tradicions i ha definit la població com "un poble amb un teixit fort, que cuida i cus dia rere dia el seu present i futur". L'emissió del programa ha estat seguida per tot el país, amb unes xifres d'audiència molt bones, "El Foraster" va tancar la seva franja com a líder (amb 523.000 espectadors i un 25% de quota), unes xifres que el situen com el segon programa més vist d'aquest dilluns a Catalunya, només per darrera del "TN vespre". 

La visita de 48 hores a l'Ametlla ha donat per molt. Masferrer ha gaudit d'una guia turística a càrrec del Mateu; ha descobert que l'Ametlla de Merola és el poble que fa més reunions de tot Catalunya; ha conegut l'Andreu, el mossèn no oficial del poble que ha destapat "un secret a veus" de l'antic bisbe de Solsona, Xavier Novell; ha fet de model amb els germans Kaolitic, reconeguts arreu del món per les seves fotografies i vídeos; ha repartit diaris amb l'Enric; ha assistit a un assaig dels Pastores i ha avançat la marxa de l'actual director, en Moisès; ha acompanyat a córrer el periodista d'esports de TV3 Arcadi Alibés, i ha visitat la fàbrica tèxtil de l'Ametlla de la mà d'antigues treballadores. 

El capítol ha ofert moments molt especials i emocionants, i els usuaris en fan una valoració molt positiva a les xarxes. No te'l perdis i recupera'l a continuació:




 
Arxivat a