Mor atropellat el conductor d'un turisme a Santa Maria de Merlès

La víctima va aturar el vehicle al voral de la carretera i va ser envestit per una furgoneta que circulava en sentit contrari

Redacció
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:07h
Amb aquesta víctima, són 127 les persones mortes enguany per accident de trànsit a Catalunya
Amb aquesta víctima, són 127 les persones mortes enguany per accident de trànsit a Catalunya | Gala Espín

El conductor d'un turisme ha mort atropellat aquest diumenge al vespre en un accident de trànsit a la C-62, al punt quilomètric 21,5, a l'altura de Santa Maria de Merlès.

Per causes que s'estan investigant, el conductor va aturar el turisme al voral de la carretera, va sortir del vehicle i va travessar la via. En aquell moment, una furgoneta que circulava en sentit contrari va atropellar-lo. A conseqüència del xoc, l'home va morir a l'acte, mentre que el conductor de la furgoneta va resultar il·lès. La víctima és A.V.E., veí de l'Esquirol de 71 anys, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El sinistre va obligar a tallar totalment la C-26 i es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies i efectius de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Amb aquesta víctima, són 127 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.