L'Ajuntament de Gironella destina 6.000 € a ajudes en material escolar

Les subvencions es poden demanar fins el 26 de juny

per Redacció , 17 de juny de 2015 a les 13:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Gironella ha convocat, per segon any consecutiu, ajudes per a material i llibres escolars destinades a aquelles famílies amb més dificultats econòmiques. Segons ha informat en un comunicat, el consistori és “conscient” del problema que suposa per a moltes llars el cost dels llibres i del material pel curs vinent, motiu pel qual destinarà 6.000 euros a ajudar-les. 

A aquestes subvencions hi podrà optar qualsevol que estigui empadronat a Gironella i matriculat en centres públics o privats concertats d'educació infantil, primària o secundària. L'import de les ajudes en cada cas variarà en funció de la situació dels sol·licitants, i es podran demanar fins el proper divendres 26 de juny presentant la documentació necessària a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. 


En cas que el centre porti a terme projectes de socialització dels llibres, caldrà que els pares o tutors legals de l'alumne col·laborin amb l'escola o Associació de Mares i Pares corresponent amb aquesta finalitat. 

 

Participació