Neix una agrupació d'electors a Berga amb intenció de presentar-se a les municipals del 2023

Berga Grup Independent explica que "no depèn de cap partit polític" i anima els ciutadans a participar de les seves trobades per definir "una línia de treball"

Joan Obiols
09 d'octubre del 2022
Actualitzat el 30 de novembre a les 23:29h
L'Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga | Joan Obiols
Nous moviments en l'espai polític de Berga. Neix una agrupació d'electors sota el nom de "Berga Grup Independent" amb la intenció de presentar-se a les eleccions municipals del 2023. En un comunicat, l'agrupació explica que el projecte sorgeix "del neguit d'un conjunt de persones que té ganes de treballar per Berga, millorant la qualitat de vida dels seus habitants i fent que el municipi sigui un lloc millor on viure".

El grup afirma que té "una visió molt àmplia" i que defuig de tenir relació amb qualsevol partit polític. La iniciativa es troba en una fase embrionària i s'obre a sumar idees i propostes de tothom per definir una línia de treball. Per això, organitza trobades pels interessats cada dilluns, a les 8 del vespre, al número 19 del carrer Major de Berga.

Entre els impulsors hi ha noms com Judit Vinyes, empresària i exmembre de l'ACEB Suma, que a través del seu compte de Twitter ha presentat la iniciativa aquest diumenge. El grup assegura que es mou "per l'estimació" a Berga i per convertir el municipi en "una capital líder de comarca, activa, viva, neta i plena d'oportunitats". De moment, no s'ha avançat el nom de les persones que formaran la llista, però expliquen que aviat es presentaran a través de les xarxes socials.