El Visit Gironella se situa com a màxim favorit al títol del campionat de Catalunya de rallysprint

L'excel·lent resultat a Vilanova d'Esconalbou els col·loca líders i amb 8 punts d'avantatge sobre els seus principals rivals

04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:51h
El Visit Gironella amb el BMW M3 E 36
El Visit Gironella amb el BMW M3 E 36 | Visit Gironella
L'equip de competició Visit Gironella, integrat per Dani Rabaneda i Manel Fernández Sosa, se situa com a principals favorit a proclamar-se campió de Catalunya de rallysprint. L'excel·lent resultat de l'últim rally celebrat el passat 1 d'octubre a Vilanova d'Escornalbou, situa el duet com a líder del certamen, amb 8 punts d'avantatge sobre els seus principals rivals.

Amb l'habitual BMW M3 E 36, l'equip va aconseguir el passat dissabte un excel·lent top 5 de la general i un quart lloc de classe 3. Dani i Manel només van ser superats per equips de vehicles amb gran potencial competitiu, com el Skoda Fabia Ral·li 2 Evo, un cotxe d'última generació de rallys i habitual en el WRC2; l'imponent Porsche GT3; el Peugeot 206 RC seqüencial, i el Toyota Yaris GR d'un equip habitual del nacional.

L'equip del Visit Gironella, conscients de les opcions que es jugaven pel campionat, van llançar un fort atac des del primer tram de la carrera, arribant a fregar el límit i patint algun ensurt, que afortunadament es va poder resoldre sense més contratemps. L'objectiu del Dani i en Manel era obtenir el lideratge de la classificació general del campionat.

D'aquesta manera, calia superar els seus màxims rivals en la lluita pel títol, com ara l'equip de Salvadó Figueras i Sara Velasco, que pilotaven un Renault Clio Sport 3, un cotxe molt més adequat per les característiques del recorregut, amb pistes molt estretes i rateres, i sectors molt tècnics i sense marge per l'error.

Al final, el Visit Gironella va superar els seus rivals per 2 minuts i 12 segons, que es classificaven en 12a posició. L'excel·lent resultat aconseguit com a un dels 5 primers de la General i els quarts de Classe 3, situen el duet com a líder del campionat de Catalunya de rallysprint, ara amb 8 punts d'avantatge sobre Figueras-Velasco.

A falta de dues carreres per concloure la competició, l'equip mostra opcions reals de proclamar-se campió. Abans, però, caldrà esperar a la cita de Manresa, el Rally 2000 Viratges, per fer càlculs.