1 de 10
SUCCESSOS

Els Mossos investiguen l'incendi provocat aquest dissabte a La General de Berga

Eren els volts de les quatre de la matinada quan una persona va llançar combustible a l'exterior del local i va encendre'l

El foc ha cremat un cubell de plàstic davant la porta de La General | NacióBerguedà
per Joan Obiols, Berga, Catalunya | 3 d'octubre de 2022 a les 18:40 |
Els Mossos d'Esquadra investiguen l'incendi provocat aquest dissabte a la matinada a La General de Berga. L'incident no va provocar ferits. La ràpida actuació dels serveis d'emergència i del personal del recinte va permetre apagar el foc i mantenir en tot moment la seguretat dels usuaris que gaudien de la música dins el local.

Eren els volts de les quatre de la matinada quan una persona va llançar combustible a l'exterior de la discoteca, davant la porta, i va encendre'l. Com a conseqüència, es va cremar una part de l'asfalt de la Ronda Moreta, un cubell de plàstic i algunes de les tanques que hi havia a l'exterior de la sala per regular els accessos, segons ha explicat Jordi Rego, un dels directius de La General, a NacióBerguedà.


Per sort, el foc no va afectar la porta principal ni l'estructura de l'edifici, dins hi havia més de 200 persones. L'incendi va obligar a aturar la festa durant uns 20 minuts, però no va caldre evacuar la discoteca. Finalment, la música es va poder reprendre i el local va poder tancar a l'hora prevista.

El responsable del foc va fugir ràpidament, però diversos testimonis a l'exterior de la sala van captar imatges dels moments posteriors a l'incendi. Ara, la policia treballa per trobar la persona responsable d'aquests fets.

 
Aquest dilluns al matí, La General ha denunciat l'incident davant els Mossos d'Esquadra, els quals ja havien obert diligències el mateix dissabte a la matinada, després d'apropar-se a la discoteca per atendre l'avís del foc.
Participació