Cal Rosal assegura festa aquest cap de setmana amb una oferta de música i cervesa

El certamen comparteix espai amb el Mercat del Bolet a la Porta del Comerç

Redacció
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 17:28h
Imatge d'arxiu de la Festa de la Cervesa
Imatge d'arxiu de la Festa de la Cervesa | Ajuntament d'Olvan
Olvan s'omple de festa aquest cap de setmana amb la 4a edició de la Festa de la Cervesa. El certamen oferirà el format habitual amb oferta de cervesa artesana i industrial, acompanyada de bona música en directe a la Porta del Comerç de Cal Rosal. El festival compartirà espai amb les parades del Mercat del Bolet. 

El tret de sortida serà dissabte, 1 d’octubre, a les set de la tarda amb l’actuació de Cocodril, la proposta jazzística gironellenca que presentarà disc. Tot seguit, l’autenticitat del duet Borja Olalla i Queralt Valls versionaran música popular d’arreu. Durant la tarda, l'associació AMIC de Cal Rosal també organitza una gimcana infantil i familiar.
 

La festa continuarà diumenge 2 d’octubre al matí, amb l’actuació de Gerard Mavi i Nacho Romero. Tot plegat, anirà maridat amb un assortit de cervesa artesana. Hi serà la casa CTretze Pirineus de la Pobla de Segur, que presentarà tota la seva gamma: lagers, IPA’s, sout’s, pale ale, entre d'altres. També hi serà el Grenyut de Puig-reig, que igualment aportarà l’àmplia varietat de cerveses i el toc de quilòmetre zero que li donen algunes tipologies ja reconegudes com la Merlès.

Tot plegat acompanyarà el concorregut Mercat del Bolet en un dels moments àlgids de la temporada. Des de l’Ajuntament d’Olvan destaquen la col·laboració i la tasca de l’associació AMIC per dinamitzar de Cal Rosal.
Arxivat a