Buhos estrena un videoclip musical amb la participació d'Abraham Orriols

El periodista berguedà de TV3 apareix juntament amb l'humorista Guillem Estadella fent rondes de xarrups a la barra d'un xiringuito

Redacció
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:42h
Guillem Estadella i Abraham Orriols a la barra del xiringuito
Guillem Estadella i Abraham Orriols a la barra del xiringuito | Buhos
Els Buhos tornen a la primera línia de l'actualitat amb l'estrena de "La pluja tropical", una cançó genuïna que conté tots els elements que no poden faltar a la seva música: pop amb reminiscències dels anys 80, mestissatge festiu, arranjaments electrònics i una tornada inapel·lable.

El videoclip que acompanya la sortida de "La pluja tropical", localitzat a la població empordanesa de Sant Pere Pescador, ha estat dirigit per Dani Feixas i protagonitzat per l'actor Biel Duran, de la sèrie "Com si fos ahir" de TV3. També hi participa el periodista berguedà Abraham Orriols, el cantant Triquell d'Eufòria i l'actriu Ariadna Colomer, entre d'altres.

Orriols, juntament amb l'humorista Guillem Estadella, fan el paper de "bebedors compulsius" en una festa que se celebra dins un xiringuito de platja. Els dos joves apareixen fent rondes de xarrups a la barra del bar i cantant eufòricament la cançó amb la resta de persones que ballen dins la carpa, on es celebra un concert de petit format.



La nova cançó parla d'un amor metafòric, que mitjançant comparacions meteorològiques, narra una història d'amor en estat pur. La peça comença amb el que sembla una predicció del temps i a mesura que avança, deixa pas a un relat apassionat entre dues persones.

"La pluja tropical" és el primer avançament del cinquè disc d'estudi del grup de Calafell, i ha estat composta i produïda durant el mes d'agost, en plena gira de concerts d'estiu. La cançó està cridada a conquerir la ràdio catalana i consolidar els seguidors del grup, que compta amb 235 mil oients mensuals i 75 mil seguidors a Instagram. Buhos, des de fa més de 6 anys, és una de les tres bandes catalanes amb més escoltes a plataformes digitals i tocades a les ràdios.

 
Arxivat a