Els Mossos detenen dos homes per una plantació de marihuana a la llera de la riera de Merlès

A la zona hi havia 360 plantes de marihuana en fase de floració, 70 plantes en estat d'assecament i la base de 700 plantes més tallades

Redacció
30 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:47h
Les plantes de marihuana desarticulada a Gaià
Les plantes de marihuana desarticulada a Gaià | Mossos
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa juntament amb agents de la comissaria de Berga van detenir el passat 26 de setembre dos homes, de 40 i 26 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

A finals d'agost Agents Rurals va informar els Mossos de la possible existència d'una plantació de marihuana a la llera sud de la riera de Merlès, prop de la població de Gaià, ja al Bages.

Després de diverses gestions, els agents del grup de delinqüència urbana de la comissaria de Manresa van descobrir que la plantació es trobava oculta a l'interior del bosc, en una zona de difícil accés.

El passat dilluns els mossos estaven vigilant la zona quan van veure dos homes entrar al lloc on hi havia la plantació. Tot seguit, els agents van identificar els dos homes i van escorcollar el seu vehicle, on van localitzar diversos estris destinats al cultiu de marihuana.

A la zona hi havia 360 plantes de marihuana en fase de floració i 70 plantes en estat d'assecament a l'interior d'un cobert. També hi havia una mànega connectada directament al riu per poder regar les plantes i divers material per al cultiu. Per altra banda, els agents també van observar que els autors ja havien tallat unes 700 plantes que ja no es trobaven en el lloc.

Davant d'això, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. Els detinguts van passar dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.