Casserres celebra la tercera edició del festival musical Nyàmera

Artistes locals i nacionals oferiran diversos espectacles musicals al Parc dels Avets el pròxim dissabte, 8 d'octubre

Redacció
28 de setembre del 2022
Actualitzat a la 13:26h
Hi haurà concerts durant la tarda i el vespre.
Hi haurà concerts durant la tarda i el vespre. | Festival Nyàmera
La tercera edició del festival Nyàmera reunirà el pròxim dissabte 8 d'octubre al Parc dels Avets de Casserres quatre formacions d'artistes nacionals i comarcals amb gran projecció que oferiran als espectadors concerts únics en un marc natural immillorable, amb la vall del Llobregat i la Serra de Queralt de teló de fons.

El festival obrirà amb l'espectacle de "sound system" de La Bum Bum, que portarà al Berguedà la seva experiència immersiva, on el públic és part de l'espectacle, enmig dels vinils que repassen els èxits de la música caribenya i britànica dels 50 als 90.

Seguirà l'artista local El Kiwi, que farà les delícies dels espectadors que facin cap al festival repassant temes de rumba, pop, rock i reggae. La potència mediàtica del Nyàmera la portarà Rodrigo Laviña y su combo, una proposta amb textures de psicodèlia seixantera, pop català yè-yè i música brasilera, que portarà el rap en català al Berguedà.

Premiat com a millor disc de músiques urbanes per la revista Enderrock i alabat com una de les grans revelacions musicals el passat Mercat de Música Viva de Vic, 
Rodrigo Laviña y su combo presenta un directe únic i liderat per Rodrigo Laviña (ex At Versaris), i músics de renom vinguts del millor panorama jazzístic català com Irene Reig, Santi Careta, Alba Careta, Elisabet Raspall o Marta Garret, entre d'altres.

I per posar la cirereta al festival els berguedans Mogambo, que portaran la seva proposta de música de ball i electrònica clàssica amb so de trompeta, percussió, teclats i "loops".

La tercera edició del Nyàmera suposarà una parada imprescindible pels amants de la bona música a la Catalunya central, amb la presència d'artistes destacats de l'escena musical catalana. L'espectacle s'organitza des de l'associació de la República Cultural del Berguedà, que compta amb l'ajuda de l'Ajuntament de Casserres i la Diputació de Barcelona.