Una empresa tempteja obrir una sala de Bingo a l'entrada sud de Berga

L'Ajuntament confirma que ha rebut diverses instàncies sobre la comunicació d'obertura del negoci

Joan Obiols
27 de setembre del 2022
Actualitzat a les 19:45h
El negoci se situaria a l'edifici de l'antiga discoteca Zatza
El negoci se situaria a l'edifici de l'antiga discoteca Zatza | Google Maps

La ciutat de Berga podria veure en les pròximes setmanes l'obertura d'una nova sala de Bingo a l'entrada sud del municipi, situada a l'edifici de l'antiga seu de la discoteca Zatza, entre el Xina Market i el Merkal Calçats.

El regidor d'Urbanisme, Aleix Serra, ha confirmat a NacióBerguedà que el consistori ha rebut diverses instàncies sobre la comunicació d'obertura del negoci. Es tracta d'un projecte iniciat fa anys, però que va quedar aparcat pel poc interès de l'empresa. Fa unes setmanes, els seus impulsors van reprendre els tràmits per dur-lo a terme.

Serra detalla que el permís per obrir el Bingo depèn de la Direcció General de Jocs i Tributs de la Generalitat, i que l'Ajuntament només té competència per revisar que l'empresa compleix amb tots els requisits, la qual ja ha presentat els informes tècnics del projecte.

El passat dimarts, el diari La Vanguardia explicava que la treballadora assassinada a trets en l'atracament d'un Bingo a Tortosa s'havia de traslladar de manera "immediata" a una nova sala de jocs a Berga. 
Es tractava d'una dona de 50 anys, que feia una substitució de pocs dies a la capital del Baix Ebre. Després, tenia previst anar a viure al Berguedà "perquè li encantava la naturalesa i la muntanya" i preveia començar a treballar al nou Bingo de Berga, segons ha explicat el germà de la víctima al diari.


 

Arxivat a