Tallers d'artesania i demostracions d'oficis a la plaça Sant Pere de Berga

BerguedArt i l'Ajuntament organitzen la segona edició de la Fira de l'Artesania, que s'emmarca dins la celebració de la Berga Bolet, el pròxim 1 d'octubre

Joan Obiols
22 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:49h
Presentació de la 2a Fira de l'Artesania de Berga.
Presentació de la 2a Fira de l'Artesania de Berga. | Joan Obiols
Tallers d'artesania, demostracions d'oficis i parades de productes artesanals ompliran la plaça Sant Pere de Berga el pròxim dissabte, 1 d'octubre, en el marc de la celebració de la Berga Bolet. L'associació BerguedArt i l'Ajuntament de Berga organitzen així la segona edició de la Fira d'Artesania de la ciutat, estrenada l'any passat.

La mostra comptarà amb la participació de diverses parades de productes de ceràmica, tèxtil, cuir, cistelleria i il·lustració. A més, es faran tallers relacionats amb la cistelleria, la ceràmica, el teixit de teler, la pintura, i demostracions d'oficis com la marroquineria, el torn de fang i la forja. 

El certamen complementa l'oferta d'activitats que ofereix la celebració de la Berga Bolet al carrer Major. Així, des de la plaça de les Fonts, amb l'exposició micològica, fins al passeig de la Indústria, amb el mercat setmanal, hi haurà activitat durant tot el dissabte. 

La regidora de Promoció Econòmica, Roser Rifà, ha explicat que enguany la fira repeteix pel "bon funcionament i acollida" de l'anterior edició. La intenció és mantenir-la durant els pròxims anys com a suma de la Berga Bolet.




 
Arxivat a