La Guita Grossa recapta 2.500 euros per la lluita contra el càncer infantil amb les samarretes dels 400 anys

La comparsa ha fet entrega dels diners a l'associació de persones afectades pel càncer del Berguedà, Ginkgo, que els farà arribar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Joan Obiols
19 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:29h
Acte d'entrega dels diners a Ginkgo.
Acte d'entrega dels diners a Ginkgo. | Foto Luigi

La campanya de venda de samarretes dels 400 anys de la Guita Grossa ha recaptat 2.500 euros per a la lluita contra el càncer infantil. La comparsa ha fet entrega dels diners aquest cap de setmana a l'associació de persones afectades pel càncer del Berguedà, Ginkgo, que els farà arribar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per reforçar la seva tasca en la investigació de la malaltia.

La comparsa ha valorat positivament la campanya, que ha aconseguit vendre uns 1.900 exemplarsdes del mes de març passat: "És una quantitat molt important", ha dit Manuel Fernández, membre de la Guita Grossa. L'entrega dels diners s'ha fet després de liquidar totes les despeses relacionades amb els actes de l'aniversari i la producció de les samarretes.

La comparsa també ha entregat l'estoc sobrant a Ginkgo. En total, unes 300 samarretes. D'aquesta manera, l'entitat podria recaptar fins a 3.500 euros més per a la investigació del càncer infantil. En les pròximes setmanes, es posarà en marxa una nova campanya per reforçar la venda dels darrers exemplars. La comparsa i Ginkgo tenen previst realitzar diferents actes i concerts, que pròximament en concretaran tots els detalls.

Arxivat a