Cesc Torrents s'acomiada del ple de l'Ajuntament de Berga: «Deixeu Twitter i uniu-vos a favor de la ciutat»

El número 7 de Junts per Berga fa efectiva la renúncia a l'acta de regidor per motius "personals i polítics"

Joan Obiols
16 de setembre del 2022
Actualitzat a les 18:06h
Cesc Torrents durant el seu discurs de comiat al ple
Cesc Torrents durant el seu discurs de comiat al ple | NB

El regidor de Junts per Berga a l'Ajuntament de Berga, Cesc Torrents, ha fet efectiva la seva renúncia durant el ple municipal d'aquest dijous. El número 7 de Junts s'ha acomiadat de la resta de regidors amb un discurs molt contundent i sincer. Torrents ha exposat que marxa per "motius personals i polítics", afegeix que s'ha vist "sobrepassat" i reconeix que "s'endú una dosi de realitat sobre què és la política". Desitja que la seva renúncia faci "reaccionar" i demana a la resta de representants del ple que fins al final de la legislatura "deixin estar Twitter" i s'uneixin "a favor de la ciutat".

El regidor ha començat el seu discurs dirigint-se a la ciutadania i demanant disculpes per no "haver estat al nivell". Ha exposat que no se sent "gens orgullós de la feina feta" i ha dit que "no s'ho atrapa".

Torrents creu que va entrar al consistori amb una idea "molt il·lusa de què era la política", i que en conseqüència, s'ha endut "una dosi de realitat". Declara que venia amb "la il·lusió" de treballar conjuntament amb els 17 regidors, però lamenta que només hagi vist "dos bàndols". En aquest sentit, ha instat la resta de representants "a reflexionar sobre què és la política local i a què ens dediquem". La intervenció completa de Torrents es pot visualitzar en aquest enllaç, a partir del minut 4 i 28 segons.

El regidor va anunciar la seva renúncia el passat 9 de setembre al·legant que ho feia per "motius personals i professionals". En substitució, entrarà Ramon Caballé, el número 12 de la llista de Junts per Berga i el possible candidat de la formació per les eleccions municipals del 2023. Abans de prendre acta, caldrà que la resta de persones que el precedeixen renunciïn a ser regidors. Es tracta de Maria Àngels Guitart Guixer, Elvi Mirayo Clotet, Pau Bessa Caserras i Dolors Rius Tarruella.

Arxivat a