Els concerts suspesos de Patum se celebraran aquest novembre

L'Ajuntament de Berga informarà de tots els detalls en els pròxims dies, però ha avançat que es faran en un espai tancat per la pluja i el fred

Joan Obiols
15 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:06h
La plaça Cim d'Estela era l'escenari on s'havien de celebrar els concerts.
La plaça Cim d'Estela era l'escenari on s'havien de celebrar els concerts. | Joan Obiols

Berga reprendrà aquest novembre la celebració dels concerts suspesos de Patum. L'alcalde de la ciutat, Ivan Sànchez, ho ha avançat aquest dijous durant la presentació de la proposta "Berga, capital de la tardor", una marca que reivindica la ciutat i la comarca com a destí turístic durant la tardor a través d'un conjunt d'activitats culturals, musicals, rutes i fires, entre l'1 d'octubre i l'1 de desembre.

Els concerts, que formen part de la programació d'aquesta nova iniciativa, no es faran a la plaça Cim d'Estela, tal com estava previst per Patum. Sànchez només ha detallat que se celebraran en un espai tancat perquè al novembre "plou i fa fred". En els pròxims dies, l'Ajuntament té previst informar sobre tots els detalls de l'espectacle musical. Les actuacions cancel·lades per Patum van afectar Esperit de ViPD Ruïnoses, el divendres, i Pirat's Sound Sistema, Gertrudis, Sense Sal, Brams i PD Toni Malé, el dissabte. L'alcalde no ha detallat quins seran els grups que actuaran.

 

Arxivat a