Directius i empresàries celebraran l'acte anual de l'ACEB Suma al Convent de Sant Francesc

La cerimònia es farà el pròxim 29 de setembre i és oberta a tothom

Redacció
14 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:49h
Certamen de l'edició 2021 al Museu de la Colònia Vidal
Certamen de l'edició 2021 al Museu de la Colònia Vidal | ACEB
Amb l'objectiu d'acostar el lideratge en femení a tots els racons de la comarca, l'ACEB Suma, que agrupa directius i empresàries del Berguedà, organitza cada any l'acte anual, obert al públic general, en un espai i municipi diferent de la comarca. En aquesta edició, l’escenari escollit és el claustre del Convent de Sant Francesc de Berga, el dijous 29 de setembre, a partir de les 7 de la tarda.

A banda dels parlaments i de detallar la memòria anual d’activitats de l’ACEB Suma, la comissió d’empresàries i directives de la patronal berguedana, enguany l’artista comarcal Lydia Canals serà l’encarregada de fer reflexionar als assistents sobre el paper de la dona en el món de l’empresa. L’actriu oferirà una performance a través de la qual explicarà l’evolució de la carrera professional d’una empresària. Durant la trobada, també es presentarà la nova escola del Berguedà per a empresaris amb el fi de donar eines pel lideratge i la gestió, una iniciativa conjunta de la comissió ACEB Suma i el Consell Comarcal del Berguedà que s’iniciarà durant aquesta tardor.

L’acte acabarà amb un petit refrigeri i un espai de networking i de trobada entre els assistents. El certamen compta amb la implicació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga i la Generalitat de Catalunya. És gratuït i obert a tothom però cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç
 
Arxivat a