Dos detinguts per robar i amenaçar amb un ganivet una botiguera a Avià

Van endur-se 300 euros de la caixa registradora

Redacció
26 d'agost del 2022
Actualitzat el 29 d'agost a la 13:15h
Els Mossos d'Esquadra van detenir a Berga aquest dimecres, 24 d'agost, un jove de 22 anys i un menor d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació. Els fets es van produir el 16 d'agost, quan els dos joves van robar en una botiga de queviures d'Avià.

Van entrar a l'establiment, just quan acabava d'obrir, i anaven tapats amb una mascareta, gorra i caputxa. A l'hora de pagar, un dels joves va amenaçar la propietària amb un ganivet per tal que li donessin tots els diners de la caixa registradora. Es van endur 300 euros i van fugir del lloc a peu.

Mossos va fer recerca per la zona i, i gràcies a la col·laboració ciutadana, van trobar diferents peces de roba utilitzades per perpetrar el robatori i el ganivet (amb una fulla de 17 centímetres).

Després d'investigar-ho es van efectuar dues detencions a Berga. El detingut major d'edat, a qui no li consten antecedents, va passar el dia 25 d’agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga. Quant al menor d'edat serà citat aviat per declarar davant la Fiscalia de Menors de Barcelona.