L'ANC buscarà el milió de visites amb un vídeo gravat a tots els municipis del Berguedà

L'audiovisual es rodarà els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol als 31 pobles i ciutats de la comarca

Redacció
14 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:06h
990_1434302361bergueda
990_1434302361bergueda
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Berguedà està preparant un vídeo pioner a tot Catalunya, que mostrarà, segons han manifestat, la predisposició de la comarca i el seu compromís amb el procés sobiranista i en la construcció de la República catalana. En aquesta producció audiovisual, que es gravarà els dies 2, 3, 4 i 5 de juliol, l'Assemblea busca la col·laboració de tots els berguedans que s'hi vulguin implicar, ja que trepitjarà i vol comptar amb persones dels 31 municipis que conformen la comarca. 

Per aquest motiu, l'ANC comarcal ha repartit la gravació per dies i municipis en quatre rutes, per tal que tothom sàpiga quan serà i pugui assistir-hi, aprofitant l'espontaneïtat i creativitat de cadascú. En un comunicat, l'Assemblea també convida a realitzar accions concretes, així com a vestir-se o acompanyar-se de símbols independentistes com ara estelades, samarretes o pancartes. 

El vídeo estarà guiat per un mateix fil conductor, amb música elaborada especialment per a l'ocasió, i es farà públic en una data especial, segons han confirmat. Pel que fa a la gravació tindrà una durada d'uns 15 minuts a cada poble. L'ANC afirma que l'objectiu final és arribar als milió de visualitzacions de Youtube perquè aquesta gravació esdevingui un element territorial clau per demanar el vot de cara al 27 de setembre.

Tothom qui hi vulgui participar es pot apuntar des de l'Assemblea del seu municipi, i hi haurà d'arribar al lloc acordat mitja hora abans amb tot el que faci falta.