Laia Font porta el ball de l'Àliga de la Patum als europeus de gimnàstica artística

La gironellenca competeix aquest divendres a Munic amb la Real Federació Espanyola de Gimnàstica

Joan Obiols
12 d'agost del 2022
Actualitzat el 15 d'agost a la 13:58h
Laia Font és la gimnàstica junior capdavantera a l'Estat
Laia Font és la gimnàstica junior capdavantera a l'Estat | Gimnàstica EGIBA
La gironellenca Laia Font competeix aquest divendres a l'europeu de gimnàstica artística que se celebra a Munic, a Alemanya, amb una coreografia de la música del ball de l'Àliga de la Patum

En un vídeo publicat a les xarxes socials de l'esdeveniment, Font apareix en un estadi buit sobre la pista on entrena el seu ball mentre sona la música de l'Àliga. Aquest divendres buscarà un lloc a la final vestint la samarreta de l'equip junior de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica.
 

La gironellenca ja va sorprendre el passat juny guanyant el bronze a la final de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística (a Pozuelo de Alarcón) al ritme del ball de l'Àliga de la Patum. En aquella ocasió, la seva entrenadora, Miriam Font, va explicar que l'objectiu era fer recórrer la música patumaire per tot el món.

La versió del ball de l'Àliga ha estat obra del músic compositor Liam Colomer, que des del seu lloc de residència d'Hanover, va contactar diàriament amb Míriam Font per crear la peça, ajustant la música, instruments i ritme a les seves necessitats, aconseguint una sinergia entre l'esport i l'art que ha esdevingut aquest exercici tan bonic, potent i especial. 
Arxivat a