CULTURA

Xavi Sarrià i Mag Lari, els dos plats forts de la Festa d'Estiu de Vilada

Durant l'última quinzena d'agost hi ha programades una quinzena d'activitats musicals, esportives, culturals i cinematogràfiques en diferents punts del municipi

Xavi Sarrià, exmembre d'Obrint Pas | Enderrock
per Joan Obiols, Vilada, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 13:00 |
El concert de Xavi Sarrià i l'espectacle de màgia del Mag Lari són els dos plats forts del programa d'activitats "Festa d'Estiu 2022" que ha organitzat l'Ajuntament de Vilada durant tot l'agost. En aquesta última quinzena de mes hi ha programades una quinzena d'activitats culturals, esportives, musicals i cinematogràfiques en diferents punts del municipi.

Aquest diumenge, 14 d'agost, el camp de futbol acollirà quatre actuacions musicals gratuïtes a partir de les 22 hores. Donarà el tret de sortida el mític Xavi Sarrià, que presentarà el seu nou disc Causa i interpretarà algunes de les peces més recordades d'Obrint Pas. Seguirà el grup berguedà de versions Thugh Life, els barcelonins La Social Disfunktion i posarà punt final el punxadiscos local DJ Kutal. L'espai també comptarà amb servei de barra.


L'altre plat fort de la programació serà dimecres, 17 d'agost, amb l'espectacle familiar de màgia del Mag Lari, que tindrà lloc al Local Cultural Carme Cirera. L'entrada té un cost de 10 euros i es pot comprar a través de la web de l'Ajuntament o de forma presencial a Queviures Maribel, Especialitats Viñas i Cal Massana.

Completa la graella d'activitats el cicle de Cinema a la Fresca al Parc dels Gronxadors, amb les projeccions gratuïtes a partir de les 22 hores de "El meu veí Totoro" (dilluns 15 d'agost), "Vull ser com Beckham" (diumenge 21 d'agost), "Up" (dissabte 27 d'agost).


Paral·lelament, se seguirà amb els actes de Les Nits als Pins. El divendres, 19 d'agost, el duet del País Valencià format per Mireia Vives i Borja Penalba interpretaran un grapat de versions de clàssics. Per últim, una de les revelacions l'indie català, Guineu, tancarà el cicle als Pins del Metge, amb un concert el divendres, 26 d’agost. Les entrades i els abonaments, al preu de 8 € i 20 € respectivament, es poden adquirir a la web del consistori i als establiments habituals.

 

Participació