L'Ajuntament de Gironella s'estrena a TikTok amb una campanya contra les violències masclistes i sexuals

Un grup de joves del poble ha versionat cançons virals a les xarxes socials amb lletres pròpies que es compartiran des del perfil oficial del consistori

Redacció
09 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:31h
L'aplicació de mòbil TikTok és un fenòmen entre els més joves.
L'aplicació de mòbil TikTok és un fenòmen entre els més joves. | Yvelisse Teixeira
L’Ajuntament de Gironella ha iniciat una campanya a TikTok contra les violències masclistes i sexuals, coincidint amb l’arribada de Sant Roc, la Festa Major del municipi, protagonitzada per joves de la vila.

L’acció forma part del programa formatiu en violències masclistes i sexuals destinat a infants, joves, equip tècnic municipal, representants polítics i professionals de la salut del CAP de Gironella que es va oferir des de l’Ajuntament per tal de treballar la prevenció i fomentar el treball en xarxa.

Anna Ferrer, regidora de Joventut, explica que el grup de joves que han participat en la formació han decidit crear una campanya de sensibilització de les violències masclistes adreçada a TikTok. "Les joves han versionat amb lletres pròpies cançons virals a les xarxes socials, que es compartiran des del perfil oficial de l’Ajuntament en marc de la Festa Major" ha afegit Ferrer.

"Des del consistori ja fa anys que es treballa i s’ofereix formació en l’abordatge des de les violències masclistes i sexuals, però enguany s’ha volgut fer un pas més i oferir una formació que involucri diversos agents clau en prevenir i identificar els casos de violència de gènere. En especial, ha implicat el jovent del municipi, una peça clau perquè puguin esdevenir agents de prevenció entre els seus iguals", declara Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones.

Els vídeos es publicaran a partir d’aquesta setmana al perfil de l’Ajuntament a TikTok @ajgironella, que s’utilitzarà com un canal més de comunicació del consistori amb la voluntat d’arribar al jovent, usuaris habituals d’aquesta xarxa. A continuació, es pot visualitzar el primer vídeo de la campanya.
 
@ajgironella A Gironella, festes segures! Primer vídeo de la campanya contra les violències masclistes i de gènere #gironella#bergueda#estiktokat#estiktokcat
Arxivat a