Artistes d'arreu del món oferiran art, música i gastronomia al Konvent per recaptar fons per projectes humanitaris

Tindrà lloc aquest cap de setmana i s'emmarca dins el projecte 'The Great Oven', nascut després de l'explosió de Beirut

Redacció
09 d'agost del 2022
Actualitzat a les 17:05h
Konvent de Cal Rosal
Konvent de Cal Rosal | Konvent
Artistes d'arreu del món oferiran una mostra d'art, música i gastronomia aquest cap de setmana al Konvent de Cal Rosal. Es tracta de 'The Banket', una proposta que s'emmarca dins el projecte internacional 'The Great Oven', que va néixer al Líban després de l'explosió de Beirut l'agost de 2020, en què milers de persones van quedar-se sense sostre ni aliment.

Amb l'objectiu d'alimentar-se, un grup de persones es van unir per construir un forn comunitari i d'aquí va néixer la iniciativa, que promou la vida comunitària i el treball en equip, amb un forn de cuina autosuficient com a eix principal, i la gastronomia i l'art com a pilars del desenvolupament social i cultural del territori.

'The Banket' té com a objectiu recaptar fons per seguir treballant en la construcció de nous forns de cuina autosuficients i comunitaris arreu del món. El certamen començarà dissabte 13 d'agost a les onze del matí i acabarà el diumenge 14 d'agost a les quatre de la tarda, amb tot un seguit de propostes musicals i artístiques que giraran entorn dels àpats que es realitzaran en el forn comunitari acabat d'estrenar.

Les jornades comptaran amb la participació de gairebé una trentena d’artistes locals i d’arreu del món de diferents disciplines artístiques, com Ela Rea, Penguin Cafe, Makuto, Kiss Nuka, Headbirds, Jan Barceló, Jofre Oliveras o Valentina & The Electric Post, entre molts altres. Les persones que vulguin assistir, poden reservar la seva entrada a konventreserva@gmail.com per un cost de 40 euros.
Arxivat a