Denunciat penalment un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia a la C-16 a Berga

L'individu circulava fent ziga-zagues i frenava bruscament, obligant als altres usuaris de la via a mantenir una distància de seguretat prudencial

Redacció
08 d'agost del 2022
Actualitzat a les 16:40h
Un agent fora del servei va avisar la policia
Un agent fora del servei va avisar la policia | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge a la C-16 a Berga, un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques, donant positiu a la prova d'alcoholèmia amb un resultat d'1,14 mg per litre d'aire expirat. 

Els fets van passar aquest diumenge pels volts de les vuit del vespre, quan un agent fora de servei va detectar un turisme a la carretera C-16, direcció Berga, que circulava fent ziga-zagues i frenant bruscament, obligant als altres usuaris de la via a mantenir una distància de seguretat prudencial.

Davant el perill que suposava, l'agent va avisar al 112 i va aconseguir aturar el vehicle infractor al quilòmetre 146 de la C-26, a l'entrada de Berga. El conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Quan la dotació policial va arribar li va efectuar la prova d'alcoholèmia, la qual va donar un resultat positiu d'1,14 mg/l, quadruplicant la taxa mínima permesa que és de 0,25 mg/l.

Davant d'aquests fets, el conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària i el vehicle va quedar immobilitzat
Arxivat a