Juli Gendrau s'acomiada d'aquest «final d'etapa» i desitja «tots els èxits» a Berga

L'exalcalde assegura que marxa amb la "consciència tranquil·la", en una carta de comiat a les xarxes socials

Redacció
13 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:04h

L'exalcalde de Berga Juli Gendrau Foto: Pere Gendrau


El ja exalcalde de Berga Juli Gendrau ha volgut acomiadar-se com a batlle aquest dissabte en un escrit publicat al seu mur de Facebook. En aquest, Gendrau ha agraït el suport i confiança de la família, indispensable en política, així com de la resta de regidors i treballadors de l'ajuntament que l'han acompanyat durant els darrers vuit anys. 

“S'ha de saber quan una etapa arriba a la seva fi i que cada final és un nou inici”, ha declarat, un període en què, segons afirma, ha treballat “en positiu” i entenent Berga i els seus habitants “per sobre de qualsevol altra qüestió”. 

Com a alcalde, ha continuat, assegura haver procuprat ser una “persona de diàleg i responsable” i, com a individu, indica que mai s'ha amagat: “La meva mà sempre ha estat estesa, oferint col·laboració sense condicions i el treball en benefici de la ciutat i de la comarca”. En aquest punt, destaca que no s'ha sentit “ni més important, ni més savi” que ningú, i que s'estima Berga igual que qualsevol altre berguedà. 

No obstant això, també reconeix que és “impossible” satisfer tothom, i ha assumit que hi ha moltes decisions que poden no haver agradat a molta gent, tot i que sempre “s'han basat en el bé comú”. En qualsevol cas, ha demanat disculpes, si alguna d'aquestes ha afectat algú, malgrat que assegura que acaba el mandat amb la “consciència tranquil·la”. 

Per finalitzar, Gendrau ha refermat l'orgull que ha de continuar tenint el Berguedà i la seva capital. El futur, ha dit, “no és per a aquells que apel·len al pessimisme”, sinó als que, tot i les mancances i les dificultats, intenten construir, enriquir i continuar desenvolupant el seu entorn. A partir d'aquí, no serà ell ni el seu grup polític els que continuaran al capdavant del timó, sinó la Candidatura d'Unitat Popular, però desitja “tots els èxits” per a la ciutat i per a la seva gent.
Arxivat a