Un ferit lleu després d'una col·lisió per envestida a la tèrmica de Cercs

L'incident ha provocat el tall de la C-16 durant el migdia

Joan Obiols
29 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:06h
Imatge de l'accident d'aquest divendres a la tèrmica de Cercs.
Imatge de l'accident d'aquest divendres a la tèrmica de Cercs. | Imatge de l'accident d'aquest divendres a la tèrmica de Cercs.
Un xoc per envestida entre dos vehicles a la tèrmica de Cercs ha tallat durant una estona aquest divendres al matí la circulació a la C-16. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a NacióBerguedà, l'incident s'ha saldat amb un únic ferit lleu sense trasllat hospitalari.

L'avís s'ha donat a les 11.22 hores d'aquest divendres al matí, al punt quilomètric 106 de la C-16, just a l'altura de l'antiga central tèrmica de Cercs. Fins al lloc de l'incident s'hi han desplaçat efectius dels serveis d'emergència (Mossos d'Esquadra, Bombers i SEM). 

L'incident coincideix amb l'inici, aquest divendres, de l'operació sortida d'agost, quan moltes persones comencen les vacances i surten a la carretera per a desplaçar-se. El Servei Català de Trànsit ha xifrat en 475.000 els vehicles que sortiran durant aquest cap de setmana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquest sentit, es demana prudència i seny en la conducció i respectar la senyalització.