Salut preveu iniciar la construcció de les noves urgències de l'Hospital de Berga a partir del setembre

S'obre el termini per licitar la contractació dels treballs, que tenen un pressupost inicial de 2,4 milions d'euros i una durada de 9 mesos

Joan Obiols
25 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:06h
L'Hospital de Berga.
L'Hospital de Berga. | Salut Catalunya Central
El departament de Salut preveu iniciar la construcció de les noves urgències de l'Hospital Sant Bernabé de Berga a partir del setembre. Aquest dilluns s'ha obert el termini per licitar la contractació de les obres, això significa que les empreses constructores interessades en l’execució del projecte podran presentar les seves ofertes fins al 2 de setembre.

El pressupost inicial dels treballs és de 2.413.950 euros, finançat íntegrament pel Servei Català de la Salut, que continuarà treballant en les inversions de cara el 2023. El departament preveu una durada de les obres de 9 mesos, les quals es duran a terme en 2 fases principals: La primera correspondrà a la construcció de la base del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i la reforma dels vestidors; la segona consistirà en la construcció de les urgències, que s'instal·laran a la quarta planta de l'edifici nou, en una zona que actualment no s'utilitza. Les noves instal·lacions tindran accés directe des de la via pública i ocuparan un espai de 678 metres quadrats.
 
Arxivat a