Un grup de joves causa desperfectes als vestidors de la piscina de Berga

L'Ajuntament atribueix els fets a un cercle minoritari d'usuaris i destaca que el comportament de la majoria és correcte

Joan Obiols
20 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:44h
Piscina municipal de Berga.
Piscina municipal de Berga. | Ajuntament de Berga
Un grup de joves és el responsable dels desperfectes que han patit els vestidors de la piscina municipal de Berga aquests darrers dies. El regidor de Joventut, Isaac Santiago, ha explicat a NacióBerguedà que els fets es van produir durant el període de gratuïtat d'accés a les instal·lacions per l'onada de calor, i que els responsables van ser identificats i expulsats de les instal·lacions. 

Una parella de controladors van ser els encarregats de gestionar el conflicte amb els joves, que no podran accedir de nou a la piscina. De fet, l'Ajuntament va contractar aquests vigilants per garantir el correcte funcionament i el bon ús de les instal·lacions durant el període de gratuïtat, ja que s'havien produït comportaments incívics el primer dia d'obertura.

De totes maneres, el regidor de Joventut ha destacat el bon comportament de la majoria d'usuaris de la piscina i ha atribuït els actes incívics a un cercle minoritari, "que ha estat expulsat, tal com passaria amb qualsevol persona que tingués un mal comportament". Sobre els desperfectes i les sancions, Santiago ha detallat que s'estan reparant dues portes i una mampara, i que no s'han pogut denunciar els autors perquè ningú va presenciar els fets i, per tant, no es pot concretar el responsable.

Des de l'oposició, el portaveu de Junts per Berga, Ferran Aymerich, ha denunciat els fets a través de les xarxes socials i n'ha demanat explicacions a l'Ajuntament. A més, el portaveu del PSC, Abel García, ha compartit imatges dels danys causats a les instal·lacions.
  
Des d'aquest dimecres, l'accés a la piscina municipal de Berga torna a ser de pagament a les tardes, ja que ha finalitzat l'episodi d'onada de calor.
Arxivat a