Ensurt a Vilada: controlat un petit incendi forestal a Les Eres de Guardiolans

La ràpida resposta dels Bombers i l'ADF Sobrepuny ha permès perimetrar, de seguida, el foc que ha afectat una zona de vegetació

Joan Obiols
19 de juliol del 2022
Actualitzat el 20 de juliol a les 10:31h
Imatge de l'incendi forestal a Vilada.
Imatge de l'incendi forestal a Vilada. | ADF
Ensurt a Vilada aquest dimarts a la tarda quan s'ha declarat un petit incendi forestal a prop de la masia de Les Eres de Guardiolans. La ràpida resposta de l'ADF Sobrepuny i els Bombers ha permès estabilitzar, de seguida, el foc que ha afectat una zona de vegetació forestal, segons han explicat els Bombers a NacióBerguedà. Finalment, al vespre, s'ha pogut controlar.

L'avís s'ha donat a les 17.05 hores d'aquest dimarts a la tarda i s'han mobilitzat fins a 13 dotacions dels Bombers (6 mitjans aeris i 7 de terrestres) i 5 dotacions terrestres de l'ADF Sobrepuny, que han aconseguit perimetrar el foc a les 18.07 hores.
 

Imatge de l'incendi forestal a Vilada. Foto: ADF


Els primers a arribar a la zona han estat els membres de l'Agrupació de Defensa Forestal Sobrepuny, que s’hi han desplaçat amb 2 camions, 2 vehicles lleugers i 1 cisterna. El foc no ha afectat l'estructura de la casa de Les Eres i tampoc s'han de lamentar ferits.