CULTURA

Avanç fotogràfic de l'exposició «Seny i rauxa» que homenatja 15 entitats i associacions d'Avià

Les imatges són de la fotògrafa Lucia Herrero i es podran veure a partir del 23 de juliol i durant tot l'estiu a l'exterior de l'Ateneu

Imatge de l'exposició «Seny i rauxa» de l'Ajuntament d'Avià, el Konvent i Lucia Herrero. | Lucia Herrero
per Joan Obiols, Avià, Catalunya | 18 de juliol de 2022 a les 17:45 |
L'Ajuntament d'Avià, el Konvent i la fotògrafa Lucia Herrero han treballat colze a colze per fer possible l'exposició fotogràfica "Seny i rauxa" en homenatge a 15 entitats i associacions d'Avià. La mostra es podrà veure a partir del 23 de juliol i durant tot l'estiu a l'exterior de l'Ateneu, on es penjaran una quinzena de fotografies amb lones de grans dimensions.

La proposta s'emmarca dins el projecte artístic d'estiu AviArt, que enguany arriba a la seva setena edició. L'objectiu, segons els impulsors, és homenatjar les associacions del poble després de dos anys de pandèmia. Les imatges s'han elaborat des d'una mirada artística que defuig de la fotografia convencional i aposta per la descontextualització, situant les entitats en espais diferencials i creant una teatralització que explica cadascuna de les associacions.


Les organitzacions participants són el Grup d’Havaneres Sac i Ganxo, la Correnotes Band, el Grup d’Esplai d’Avià, el Centre d’Estudis d’Avià, el Casal de la Gent Gran, el Motor Clàssic d’Avià, la Societat de Caçadors d’Avià, el Grup de Caramelles, el Cop de Pedal, la Penya Blaugrana, la Comissió del Segar i Batre, la Unió Esportiva Avià i l’Agrupació Teatral Avianesa.

L'Ajuntament d'Avià ha avançat una petita selecció d'imatges que formen part del treball. Les tres primeres corresponen a fotografies que formaran part de l'exposició, la resta, són del making off. 

 
 
 
 
 
 
 

 

Participació