DIADA CASTELLERA

Els Castellers de Berga estrenen el primer 3 de 7 i 4 de 7 amb agulla de la temporada a la diada dels seus 10 anys

Els berguedans també van descarregar el castell estrenat fa un mes a la diada dels Quatre Fuets, el 5 de 7

Actuació dels castellers de Berga a la plaça de Sant Pere. | Castellers de Berga
per Redacció, Berga, Catalunya | 11 de juliol de 2022 a les 09:10 |
La plaça de Sant Pere ha acollit aquest cap de setmana la diada dels 10 anys d'història dels Castellers de Berga. La cita va tenir lloc dissabte a la tarda, amb la participació de la colla local, els de Sabadell i la Cerdanya. Els berguedans van descarregar els primers 3 de 7 i 4 de 7 amb agulla de la temporada. I van repetir el castell estrenat fa un mes, el 5 de 7, a la diada dels Quatre Fuets.

L'actuació de la colla de Berga va ser exactament igual que la del 20 de juliol del 2019, també a la plaça de Sant Pere, durant la celebració dels seus 7 anys. Per tant, feia 3 anys que no descarregaven 3 castells de 7 pisos i mig en una mateixa diada.


Els padrins, els Castellers de Sabadell, van descarregar el 4 de 8 en primera ronda, seguit del 5 de 7 i el 3 de 7. Per la seva banda, la Colla Castellera de Cerdanya, de la qual els berguedans en són padrins, van aconseguir descarregar el 3 de 6, però van haver de desmuntar els intents del 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 amb agulla.
 
Abans de marxar de vacances, els Castellers de Berga tornaran a actuar a la diada dels Països Catalans, entorn dels actes de l'Aplec del Pi de les Tres Branques. Així, el proper cap de setmana, faran estada a Berga els Castellers del Riberal, els Castellers de Mallorca, la Conlloga Muixeranga de Castelló i els Xics de Granollers.

 

Participació