La casa de turisme rural Mateus de Sagàs acull el rodatge de la segona temporada del programa «A2Veus» de TV3

El show musical, que s'estrena aquest dijous a la nit, reuneix 20 finalistes que passen 3 dies de formació i convivència en una masia, on preparen la cançó per a la gran final

Redacció
07 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:34h
La casa de turisme rural Mateus, a Sagàs.
La casa de turisme rural Mateus, a Sagàs. | Cedida
TV3 estrena aquest dijous a la nit la segona temporada del talent show "A2Veus", un programa musical que busca artistes a qui ofereix com a premi cantar una cançó en directe amb músics professionals. Entre més de 300 candidats, se seleccionen 20 finalistes que passen 3 dies de formació i convivència en una masia, on preparen la cançó per a la gran final. En aquest cas, l'espai seleccionat com a campus de formació ha estat la casa de turisme rural Mateus, situada a Sagàs. 

El programa s'estrena aquest dijous 7 de juliol a la 22.45 hores, just després del Polònia. Al capdavant del show hi ha la cantant Nina, que actua com a mestra de cerimònies. En aquesta segona temporada, els aspirants concursaran per cantar al costat de grups com Ginestà, Buhos, Suu i Ramon Mirabet, i també es farà un homenatge al teatre musical, dedicant un capítol a '"El petit príncep".