Berga acull aquest cap de setmana la primera prova del calendari estatal d'alpí en línia

El Passeig de la Pau és l'epicentre de les competicions que puntuen per la Copa Espanya i per la Lliga Catalana

Redacció
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 16:13h
Competició d'alpí en línia a Berga (Arxiu).
Competició d'alpí en línia a Berga (Arxiu). | NacióBerguedà
Berga es converteix aquest cap de setmana, 9 i 10 de juliol, en l'escenari del primer Trofeu Torb Esports Club. Així, torna a la comarca d’alt nivell de l'alpí en línia amb la primera prova del calendari del campionat estatal 2022.

El trofeu constarà de dues proves puntuables per la Copa Espanya i una per la Lliga Catalana. Les competicions es faran dissabte dia 9 de juliol, de les 4 a les 7 de la tarda, i diumenge dia 10 de juliol, de les 10 del matí a la 1 del migida.

El Passeig de la Pau serà l'epicentre de les proves durant els dos dies, amb la celebració de la primera fase de la Copa Espanya el dissabte, i la segona, diumenge. El mateix dia, es disputarà la primera fase de la Lliga Catalana.

Les proves estatals constaran de tres mànigues d’eslàlom cadascuna, on participaran els millors corredors de l'Estat d'alpí en línia, juntament amb tots els membres de la selecció espanyola.

La cursa l’organitza el club berguedà de recent creació, el Torb Esports Club, l’Ajuntament de Berga, la federació catalana i espanyola de patinatge, i el Consell Superior d'Esports.
 
Arxivat a