Gironella estrena el festival de microteatre Test 2022 amb set obres gratuïtes a peu de carrer

Els espectadors podran moure's lliurement per veure totes les obres, que oferiran tres passis entre dos quarts de 10 de la nit i la 1 de la matinada

Redacció
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 15:48h
El Festival Test per Santpedor. (Arxiu)
El Festival Test per Santpedor. (Arxiu) | Ajuntament de Santpedor
Aquest divendres, 8 de juliol, Gironella acollirà la inauguració del Test 2022, el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic de microteatre, que compta amb la proposta de set obres gratuïtes en carrers i places del nucli històric del municipi. El punt de trobada serà la Plaça de la Vila a dos quarts de 10 de la nit, i s’allargarà fins entrada la 1 de la matinada, amb un total de 3 passis per a cada obra. La programació compelta es pot consultar en aquest enllaç.

El festival és obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, circ, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges), de curta durada, per a espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l'experiència del públic i la intensitat de l'esepctacle.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que "una de les novetats d’aquesta edició, més enllà d’acollir la inauguració, és que serà gratuït, i els espectadors es podran moure lliurement per poder veure totes les obres".

El certamen també passa per Avinyó, el dissabte 9 de juliol, amb 7 espectacles que a diferència de Gironella, són de pagament. A continuació pots consultar la programació dels dos municipis. 

 
Arxivat a