La baganesa Clàudia Pons revalida l'europeu femení de futbol sala com a entrenadora de la Roja

La dirigent de la selecció espanyola venç Portugal en el llançament de penals i atorga el segon títol d'Europa a l'equip

Joan Obiols
04 de juliol del 2022
Actualitzat el 05 de juliol a les 11:24h
Clàudia Pons celebrant la victòria de l'europeu amb les seves jugadores.
Clàudia Pons celebrant la victòria de l'europeu amb les seves jugadores. | @SEFutbolFem
La baganesa Clàudia Pons ha escrit una nova pàgina en la història de la selecció espanyola femenina de futbol sala revalidant el títol de campiones d'Europa com a entrenadora, després que el seu conjunt s'imposés davant l'amfitriona Portugal en el llançament de penals durant la final disputada aquest diumenge, 3 de juliol, a Porto.

El partit tornava a enfrontar les portugueses amb les espanyoles pel Campionat d'Europa, que el 2019 i en el mateix escenari, ja va caure a favor de l'equip de Pons. En un inici, el matx s'havia posat de cara per les amfitriones, amb un 2 a 0 d'Ana Azevedo i Anota Pisko.

Tanmateix, Ale de Paz va escurçar distàncies amb un gol a les portes de la mitja part. La mateixa jugadora gallega va sumar un segon encert al minut 34 de la segona part, enviant el partit a la pròrroga. Allà, la selecció espanyola es va avançar, però en temps de descompte, les portugueses van tornar a anotar, donant pas al llançament de penals, que va acabar amb final feliç per les jugadores de Pons.