Laura Luceño estrena aquest divendres la 3a edició del cicle de concerts Olvan Viu

Artistes com Miquel del Roig, Matthew McDaid, Guillem Jodar, Trending Covers, Thug Life, Insershow, Trinxats o Retrohits protagonitzaran les vetllades dels divendres de juliol

Redacció
29 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:36h
Imatge d'arxiu de l'edició passada del cicle de concerts Olvan Viu.
Imatge d'arxiu de l'edició passada del cicle de concerts Olvan Viu. | Ajuntament d'Olvan
Aquest divendres, 1 de juliol, es posa en marxa la 3a edició del cicle de concerts Olvan Viu amb l’actuació de l'artista berguedana Laura Luceño, qui presentarà la seva proposta musical, amb clàssics de tots els temps, algunes novetats i temes propis. Amb una agenda plena de concert durant tot l’estiu, la cantant de Sant Julià de Cerdanyola gaudeix d’un públic fidel i representa una assegurança per passar una bona nit d’estiu.

El concert d’aquest divendres serà el primer d’un cicle que es desplega durant tot el juliol, incloent-hi la Festa Major i la cloenda que es realitza al 10 de setembre. Artistes com Miquel del Roig, Matthew McDaid, Guillem Jodar, Trending Covers, Thug Life, Insershow, Trinxats o Retrohits entre molts altres, protagonitzaran les vetllades d’estiu olvaneses.

L’Olvan Viu representa un conjunt d’activitats, majoritàriament concerts, de caràcter cultural o festiu, que pretén dinamitzar l’estiu al municipi. És un festival de proximitat, de música i propostes en directe de petit format amb l’objectiu de valoritzar l’artista local i de quilòmetre zero, combinant-ho amb altres propostes del país.

En sintonia amb aquesta filosofia, un altre tret característic és que cada concert es porta a terme en una plaça o carrer diferent del poble. En aquest sentit, es vol descentralitzar la programació dels llocs habituals, acostar la cultura a tot el veïnat i valoritzar els racons, places i placetes d’Olvan. L’Olvan Viu és per tant, una forma de prendre la fresca de proximitat, sostenible i amb propostes culturals en directe. Totes les propostes són gratuïtes i obertes a tots els públics
 

Cartell del cicle de concerts Olvan Viu 2022. Foto: Ajuntament d'Olvan