Concerts tribut i vermuts musicals ompliran els jardins de la Torre de l'Amo els caps de setmana de juliol

L'Ajuntament de Gironella presenta la nova proposta cultural "Voliàdomiu", que portarà els divendres, dissabtes i diumenges de juliol música en directe i foodtrucks a Viladomiu Nou

Joan Obiols
28 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:15h
El Voliàdomiu se celebrarà als jardins de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou.
El Voliàdomiu se celebrarà als jardins de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou. | Joan Obiols
Els jardins de la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou acolliran durant els caps de setmana de juliol la nova proposta cultural de concerts de bandes tribut que organitza l'Ajuntament de Gironella i Voilà. El Voilàdomiu és una iniciativa que neix amb l'objectiu de dinamitzar les colònies industrials del municipi i apropar la cultura a les seves zones perifèriques. És una activitat que vol amenitzar els caps de setmana de juliol d'aquesta petita colònia amb música en directe, dues foodtrucks -una de beguda i una de menjar- i vermuts.

Les actuacions musicals dels grups tribut seran els divendres a les 21 hores, en un escenari situat a les portes de la Torre de l'Amo. El primer espectacle és aquest pròxim 1 de juliol, amb la banda tribut a Supertramp. Seguit del tribut a Dire Straits el 8 de juliol, a Springsteen el 15 de juliol, a Pink Floyd el 22 de juliol i a U2 el 29 de juliol. Les entrades pels concerts tenen un cost de 15 euros i es poden reservar anticipadament a través de la web voila.cat.

El regidor de Cultura, Lluís Vall ha destacat la qualitat dels grups tribut que protagonitzaran les nits de divendres: "Són dels més reconeguts del panorama". El regidor ha explicat que en cas de mal temps, les actuacions musicals es traslladarien a l'espai cultural de Viladomiu Nou, però en un principi estan previstes als jardins de la Torre de l'Amo en una zona on es podrà gaudir dels concerts amb cadires i taules o de peu.

El Voliàdomiu també omplirà la colònia industrial els dissabtes al vespre, a partir de les 19.00 hores, amb música ambiental i les foodtrucks, i els diumenges al migdia, de les 11 a les 14 hores, amb vermuts i música en directe, i els vespres, de les 19 a les 22 hores. En aquests dies l'entrada serà gratuïta. Vall s'ha mostrat convençut que la proposta complementarà la programació cultural de les festes majors dels diferents barris de Gironella i els cicles culturals que s'impulsen a la comarca: "Se suma a l'oferta que ja existeix al municipi i arreu del Berguedà durant el mes de juliol", ha dit.
Arxivat a