L'ACEB reuneix una vuitantena d'empresaris en l'acte de celebració del Dia de l'Empresa

La patronal vol crear un espai de trobada en un ambient distès entre personalitats del món empresarial de la comarca

Redacció
28 de juny del 2022
Actualitzat a les 8:41h
El públic assistent durant la xerrada de Marc Arza.
El públic assistent durant la xerrada de Marc Arza. | ACEB
L’Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) ha volgut sumar-se a la celebració del Dia de l’Empresa marcada al calendari a nivell nacional pel Departament d’Empresa de la Generalitat. La patronal berguedana ha organitzat un acte al Berguedà amb l’objectiu de crear un espai de trobada per a empresaris de la comarca en un ambient distès i on han participat una vuitantena de personalitats.

La voluntat de l’ACEB, tal i com ha explicat el seu president, Josep Maria Serarols, és iniciar aquesta dinàmica d’afterworks i "propiciar que es generin espais de trobada i reunió entre els nostres empresaris en un entorn més informal i sense la necessitat d’haver de tractar sobre els temes concrets que marquen l’agenda comarcal. És interessant que els empresaris compartim moments per establir contacte entre nosaltres, sumar idees i conèixer projectes".

L’objectiu és que trimestralment s’organitzin actes com el d’aquest dilluns amb un format molt similar. "Al final el que proposem és una ponència de curta durada i que cridi l’atenció dels presents, perquè el que ens interessa realment és que hi hagi temps per la interacció entre els participants", ha afegit Serarols.

Aquesta primera trobada ha tingut lloc al restaurant Font Negra i ha comptat amb una vuitantena d’empresaris del Berguedà de diversos sectors. Després d’una breu intervenció del president Josep Maria Serarols, s’ha donat pas a la ponència "Innovació, idees de guerrilla", a càrrec de Marc Arza CEO de Startsud Studio i professor de la URV per parlar de la innovació en les petites i mitjanes empreses. Acabada la intervenció d’Arza l’acte ha continuat amb l’espai de networking on els presents han pogut compartir i conversar entre ells. 
Arxivat a