CULTURA

La Farsa convoca un sorteig per ballar el Ballet de Déu

Els elegits hauran de comprometre's a esdevenir els balladors del Ballet durant dos anys seguits

Ballet de Déu dels Elois (arxiu) | NacióBerguedà
per Redacció, Berga, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 10:20 |
L’Agrupació Teatral la Farsa convoca un sorteig obert per a totes les parelles interessades a ballar el Ballet de Déu de la festa de Els Elois, que se celebrarà el cap setmana del dissabte i diumenge, 23 i 24 de juliol, a Berga.

El sorteig es regeix per les següents bases: Els aspirants a ser balladors del Ballet de Déu han d'inscriure's en parella (noi i noia conjuntament). Ambdós han d’haver complert 18 anys el diumenge 24 de juliol. Cada ballador podrà inscriure’s una sola vegada amb una sola parella. Les persones inscrites es comprometen a esdevenir els balladors del Ballet de Déu durant dos anys seguits (2022 i 2023), així com a assistir als assajos del ball que organitzarà La Farsa durant el mes de juliol i on la parella veterana assajarà a la parella novella.


El sorteig es durà a terme el dissabte 2 de juliol, en forma de sorteig pur entre totes les parelles que s’hagin inscrit. D’entre tots els participants, en sortirà una parella elegida així com una segona suplent, per si sorgís algun imprevist. Les parelles han d’inscriure’s a www.lafarsa.cat, fins el 1 de juliol (inclòs). Les parelles inscrites han de manifestar tenir unes nocions mínimes artístiques per efectuar el ball del Ballet de Déu en les millors condicions possibles.

L’Agrupació Teatral la Farsa anima tots els berguedans a col·laborar amb Els Elois i a formar part dels diversos actes que s’organitzen. Per fer-ho, només cal dirigir-se a lafarsaberga@gmail.com.

 

Participació