L'Escola Xarxa incorpora dos nous cicles de grau superior pel curs 2022-2023

Són els estudis de Mecatrònica Industrial i Sistemes Informàtics, que donen continuïtat als cicles de Microinformàtica i Xarxes i Electromecànica, de grau mitjà, que s'ofereixen des de fa anys al centre

Redacció
22 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:02h
El centre passa de tenir quatre a un total de sis cicles formatius.
El centre passa de tenir quatre a un total de sis cicles formatius. | Escola Xarxa
El curs vinent l'Escola FEDAC Xarxa ampliarà la seva oferta formativa amb els nous cicles formatius de grau superior de Mecatrònica Industrial i Sistemes Informàtics. Els dos s’oferiran en format DUAL, com tots els que ja s'imparteixen a l’escola.

Aquests dos cicles formatius se sumen als quatre que ja ofereix l’escola: Gestió Administrativa, Microinformàtica i Xarxes i Electromecànica de grau mitjà; i un de grau superior de la branca administrativa, Administració i Finances. Amb aquesta ampliació, el centre passa de tenir quatre a un total de sis cicles formatius.

Amb la nova oferta de places per al proper curs, FEDAC Xarxa referma una continuïtat formativa per als alumnes un cop acabat el batxillerat o el cicle formatiu de grau mitjà. Uns ensenyaments entre els 16-18 anys –que inclouen el batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà-, i uns ensenyaments superiors per a majors de 18 anys –formació professional de grau superior.

L'Escola FEDAC Xarxa té la voluntat de promoure i complementar tant l’oferta formativa com l’activitat econòmica i empresarial del Berguedà, i ho fa ampliant els convenis de col·laboració entre les diferents empreses i els nous cicles formatius, que també s’oferiran amb modalitat DUAL. Amb la finalitat d’informar tots aquells interessats en els nous cicles formatius de grau superior, s’oferirà una reunió informativa el proper 28 de juny a les 19.30 hores a l’escola.
Arxivat a