Els Mossos denuncien una setantena de conductors durant la Patum per consum d'alcohol i drogues

La policia valora que la celebració del Corpus es va fer de forma tranquil·la i sense incidents greus

Redacció
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:08h
Control dels Mossos
Control dels Mossos | CME
Els Mossos d'Esquadra fan balanç del dispositiu policial de Patum, que va comptar amb el desplegament de 400 agents, entre el 15 i el 19 de juny a Berga. Durant aquest període es van realitzar 3.043 proves de droga-alcoholèmia, amb el resultat de 67 denúncies administratives i 1 penal per la taxa d'alcohol al volant, 1 per negar-se a sotmetre's a les proves i 4 denúncies administratives per consum de drogues. La policia destaca que durant els 5 dies no es va registrar cap accident.

D'altra banda, els Mossos van aixecar 17 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, 3 per tinença d'armes prohibides, 5 per faltes de respecte als agents, 1 acte de comís temporal d'estris perillosos i 2 per desobediència. Pel que fa a les detencions, se'n van fer 2 per atemptat contra els agents de l'autoritat. De tot plegat, la policia valora que la Patum es va desenvolupar de forma tranquil·la i sense incidents greus.

El dispositiu va comptar amb la participació d'agents dels Mossos de la comissaria de Berga, amb el suport de l'Àrea Regional de Trànsit, l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Sala Regional de Comandament, la Unitat Regional de Policia Administrativa, la Unitat de Drons i la Policia Local de Berga. L'objectiu del dispositiu era prevenir i garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la seguretat a les carreteres, a més de denunciar les infraccions de trànsit, com el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.
Arxivat a