1 de 10
LA PATUM 2022

Una estelada gegant acompanya novament «Els Segadors» en l'inici de la Patum Completa

Els crits a favor de la independència de Catalunya inunden la plaça de Sant Pere

L'estelada gegant a la plaça de Sant Pere durant el cant de Els Segadors | Joan Obiols
per Joan Obiols, Berga, Catalunya | 19 de juny de 2022 a les 22:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'última Patum Completa del Corpus 2022 ha començat, com ja és habitual, amb el cant de "Els Segadors", crits a favor de la independència de Catalunya i el desplegament d'una estelada de grans dimensions. De la mateixa manera que dijous, també en l'inici de la Patum Completa, la plaça de Sant Pere ha estat l'epicentre de la reivindicació independentista.
 
Les autoritats polítiques i el públic assistent al balcó consistorial s'han sumat als patumaires de la plaça per entonar l'himne de Catalunya. Entre els destacats, aquest diumenge hi ha la directora general de Turisme, Marta Domènech; la Secretària d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó; la diputada al Parlament de Junts per Catalunya Glòria Freixa; el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull o la vicepresidenta del Futbol Club Barcelona, Elena Fort, entre altres.
 
Participació