1 de 10
LA PATUM 2022

L'hospital de campanya registra 99 assistències durant la Patum de dijous

Berga viu el segon dia de Corpus sense incidències importants

Berga vibra amb la Patum Completa de dijous | Arnau Alcalà
per Joan Obiols, Berga, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 12:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tot i la gentada que va aplegar-se aquest dijous a la plaça de Sant Pere, el primer dia de Patum de Lluïment i Completa es va viure sense incidències importants. L'Hospital de campanya de la Creu Roja ha informat que ha atès un total de 99 persones, la majoria per cremades de primer grau, esguinços i patologies oculars. Només una persona ha requerit el trasllat a l'Hospital Sant Bernabé.

Pel que fa a les incidències relacionades amb el trànsit, els Mossos d'Esquadra han denunciat per via administrativa 21 conductors per donar positiu al control d'alcoholèmia i 2 conductors per donar positiu en drogues. La policia també ha aixecat 3 actes per substàncies i 2 per faltes de respecte. A més, han rebut 3 denúncies per furts de mòbil (2 durant dimecres nit) i una per lesions lleus (dimecres nit).La Policia Local ha destacat l'aixecament de dues actes per substàncies, 1 denúncia per danys a mobiliàri urbà i un detingut per atemptat a agents de l'autoritat.

Participació