Alumnes de l'Institut Guillem de Berguedà elaboren vídeos i cartells per sensibilitzar contra la violència masclista

Els treballs s'emmarquen dins el taller "Desactiva't de la violència masclista", que impulsa el Consell Comarcal del Berguedà

Redacció
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:24h
Alumnes participants de l'Institut Guillem de Berguedà.
Alumnes participants de l'Institut Guillem de Berguedà. | CCB
Un total de 90 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Guillem de Berguedà han tancat aquest dimarts el taller "Desactiva’t de la violència masclista" amb la presentació dels vídeos i cartells que han creat per sensibilitzar contra la violència masclista. Els han exposat i compartit en grup, i se’ls han lliurat diplomes i bosses amb material informatiu i de sensibilització per reconèixer la seva participació en aquest projecte.

Es tracta d'un taller que impulsa el servei d’Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà i que s'ofereix a través de l’entitat Cúrcuma. Enguany, hi han participat 305 alumnes de 4t d’ESO de 6 centres de la comarca que han protagonitzat 13 tallers.

L’objectiu d’aquest treball ha estat contextualitzar i sensibilitzar el jovent sobre les violències masclistes a través de l'elaboració d'un projecte sobre la importància de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i l’abordatge de les violències masclistes.

I és que "sensibilitzar i parlar obertament de les violències masclistes és bàsic per construir entre tots una societat més justa, més equitativa, igualitària i que vetlli per la igualtat d’oportunitats" ha declarat Anna Maria Serra, consellera d’Atenció a les Persones, Salut i Polítiques d’Igualtat.
Arxivat a