Els Castellers de Berga descarreguen per sisena vegada consecutiva el 5 de 7 en una Diada dels Quatre Fuets

És el castell més repetit pels berguedans en la diada d'abans de Patum

Redacció
12 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:45h
La Diada dels Quatre Fuets d'aquest matí
La Diada dels Quatre Fuets d'aquest matí | Castellers de Berga
Els Castellers de Berga han descarregat aquest diumenge al matí durant la Diada Castellera dels Quatre Fuets 3 castells de 7 pisos. És la primera vegada que ho fan aquesta temporada. De fet, des del 20 de juliol de 2019 -amb la inactivitat causada per la Covid- que la colla de Berga no descarregava 3 castells de 7 en la mateixa diada. La plaça de Sant Pere també ha acollit l'estrena, en segona ronda, del primer 5 de 7 dels amfitrions d'aquest any. Essent la sisena Diada d'abans de Patum consecutiva on els berguedans descarreguen el 5 de 7, convertint-se aquest en el castell més repetit de la jornada.

La Diada ha començat amb els pilars caminant de les 3 colles. Els primers han estat els Castellers de Berga, alçant un pilar de dol, en record al pare de la cap de colla, que ha mort recentment. En primera ronda, els berguedans han descarregat el quart 3 de 7 de la temporada, l’ha seguit l’estrena del 5 de 7 i han tancat descarregant el 4 de 7, després d’un intent desmuntat.

Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró han descarregat el 4 de 8, el 2 de 7 (primer de la temporada) i el 3 de 7. Els Minyons de Terrassa han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 5 de 7. Per tancar la diada s'han fet 3 pilars de 4 simultanis.
Arxivat a