​L'Hospital de Berga s'endú dos guardons en la quarta edició del Premi Doctor Florejachs del Col·legi de Metges

El Doctor Pau Nicolau del departament de Ginecologia i Obstetrícia ha rebut el primer premi pel seu estudi sobre la "Interrupció voluntària de l’embaràs a la comarca"

Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:46h
Els guardonats durant la gal·la del Premi Doctor Florejachs a Gironella.
Els guardonats durant la gal·la del Premi Doctor Florejachs a Gironella. | HSB
L'Hospital de Berga ha estat doblement guardonat en la quarta edició del Premi Doctor Florejachs, que ha organitzat la Junta comarcal del Col·legi de Metges de Barcelona. La cerimònia és un reconeixement als treballs de professionals de la medicina que viuen o treballen al Berguedà.

El primer guardó ha recaigut en l’estudi "Interrupció voluntària de l’embaràs al Berguedà" del Doctor Pau Nicolau, del departament de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Berga.

L'accèssit ha estat per Josep Vidal Alaball, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i l'equip format per Agustín Casais, Sara Jonàs, Jordi Aligué, Hector Pifarré, Guillem Hernandez, Anna Ruiz i Francesc López, pel treball "Impacte de la pandèmia de Covid a l'atenció a la Diabetis Mellitus tipus 2 als centres d'atenció primària de la Catalunya Central".

El segon accèssit se l'ha endut l'equip de Medicina Interna de l'Hospital de Berga pel treball "Infección por Clostridiodies difficile en un centro sociosanitario: manejo de un brote". El Metge Enric Pedrol n'ha estat el principal autor, juntament amb l'equip format per Laura Noblia i Sara Martínez.
 

Accèssit al departament de Medicina Interna de l'Hospital de Berga. Foto: HSB


L'acte s'ha celebrat aquest dijous al vespre a l'Espai Santa Eulàlia de Gironella i ha comptat amb la participació de la presidenta de la Junta Comarcal del Berguedà, Anna Escalé, el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, i l'alcalde de Gironella, David Font, entre altres.



 

 
 

 
Arxivat a