L’Hospital de Berga inverteix 300.000 euros en renovació tecnològica durant el 2021

L'adquisició dels aparells s'ha fet mitjançant fons propis del centre i subvencions del Programa de Suport a la Renovació Tecnològica de la Generalitat de Catalunya

Redacció
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:49h
L'Hospital també ha adquirit nou mobiliari assistencial i monitors de constants
L'Hospital també ha adquirit nou mobiliari assistencial i monitors de constants | HSB
L'Hospital de Berga va invertir uns 300.000 euros durant el 2021 en l'adquisició de diversos aparells i equipaments tecnològics. Aquest fet s’emmarca dins del procés de transformació i innovació que s’està portant a terme els darrers mesos al centre, des que va passar a ser una empresa de dret públic del Departament de Salut.

L'hospital ha adquirit 2 monitors de pacient per al servei de quiròfan; 1 ecògraf digital portàtil de gamma alta pel servei d’Urgències; 1 ecògraf digital d’alta resolució per a estudis de diagnòstic cardiològic, vascular, obstètric i ginecològic, i pel servei de Consultes Externes; així com 1 equip portàtil digital de radiologia d’última generació. Per a l’adquisició d’aquests aparells, el centre hospitalari ha obtingut una subvenció del 25% en el cas dels 2 monitors i un 40% per la resta d’equipaments, en total uns 55.000 euros del Servei Català de Salut dins el Programa de Suport a la Renovació Tecnològica (PERT). La resta de la inversió ha anat a càrrec del centre a través de fons propis.

L’hospital, a més, ha ampliat les seves infraestructures amb nous equips electromèdics com respiradors per a quiròfan, monitors de constants per a plantes, una taula d’operacions per a quiròfan, nous aplicatius informàtics per millorar l’eficiència i la qualitat, i mobiliari assistencial. En total, s’ha realitzat una inversió d’uns 300.000 euros en l’exercici 2021, amb l'objectiu de millorar l’atenció als pacients, els diagnòstics i les condicions de seguretat per a pacients i professionals.
Arxivat a