Els Mossos realitzen 2.561 proves d'alcoholèmia i drogues aquesta Patum

La policia catalana conjuntament amb la local de Berga obren 15 expedients sancionadors a locals irregulars

Redacció
09 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:36h
Els Mossos d'Esquadra han realitzat aquests cinc dies de Patum un total de 2.561 proves d'alcoholèmia i drogues. D'aquestes, 58 han donat positiu, sobretot dijous i dissabte, quan van detectar 17 i 16 persones, respectivament, sota els efectes de l'alcohol. D'altra banda, els controls també van treure a la llum cinc persones sota els efectes estupefaents de les drogues, la majoria durant la nit de divendres. 

En comparació amb l'any passat, els Mossos han realitzat 10 proves més, segons dades del mateix cos. Pel que fa als positius amb drogues, se n'ha disminuït un. En aquest sentit, durant aquesta Patum s'han interposat 54 denúncies administratives, mentre que el 2014 n'hi va haver sis, i s'ha iniciat una diligència penal per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit a un conductor que circulava sota les influències de l'alcohol. 

Conjuntament amb la Policia Local de Berga, i fruit dels controls rutinaris a tots els locals i establiments oberts, s'han iniciat un total de 15 expedients sancionadors. Els dies que se'n van detectar menys van ser dimecres i dissabte, mentre que dijous, divendres i diumenge, els agents van obrir tràmits administratius contra 12 locals irregulars.
 
Arxivat a