L’Hospital de Berga habilita 3 habitacions perquè els professionals i estudiants en pràctiques hi puguin dormir

És una mesura que vol facilitar la seva participació en parts, intervencions o tractaments que siguin fora dels horaris formatius

Redacció
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:36h
Les noves habitacions se situen a la quarta planta del centre
Les noves habitacions se situen a la quarta planta del centre | HSB
Amb l’objectiu de continuar ampliant els serveis i avantatges per als professionalsi estudiants en pràctiques, l'Hospital de Berga els ha habilitat 3 habitacions d'acollida temporal en cas que ho necessitin. Aquest servei està pensat especialment per aportar un plus de qualitat a la seva formació, ja que així se’ls facilitarà la participació en parts, intervencions o tractaments que siguin fora dels seus horaris formatius habituals, amb la possibilitat de quedar-se a dormir al centre en cas que ho necessitin.

Així mateix, serà un recurs útil pels professionals que estiguin de guàrdia localitzable i hagin de desplaçar-se a l’Hospital per atendre alguna urgència a la nit. En aquests casos, podran passar la nit al centre i evitar desplaçaments. També se li donarà ús en situacions excepcionals, com en cas d’una nevada que impedeixi a algun dels treballadors desplaçar-se fins a casa seva.

En tots els casos es tracta d’oferir un recurs a tots els professionals i estudiants amb dificultats geogràfiques per tal que la distància entre el centre i casa seva, no sigui una limitació per a l’aprenentatge o el desenvolupament de la seva activitat. Al mateix temps, vol afavorir la retenció de talent al centre.

Les habitacions estan situades a la quarta planta de l'Hospital, en un espai auxiliar destinat a serveis i administració. Les cambres s’han pintat, sanejat i s’hi han instal·lat cortines i diferents equipaments mobiliaris: tauleta de nit, escriptori, calaixera i làmpades. 
Arxivat a