L'equip que patrocina la marca «Visit Gironella» guanya la 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls

El duet format pel pilot de Balsareny Dani Rabaneda i el copilot berguedà Manel Fernández Sosa disputen el Campionat de Catalunya en la categoria de rallysprint

Joan Obiols
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:46h
El Dani i el Manel en el seu BMW M3 E 36
El Dani i el Manel en el seu BMW M3 E 36 | Cedida
L'equip que patrocina la marca "Visit Gironella" va guanyar el passat 30 d'abril, la 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls. El distintiu, que va ser creat per l'Ajuntament de Gironella amb finalitats de promoció turística, és el principal patrocinador de l'equip format pel pilot de Balsareny Dani Rabaneda i el copilot berguedà Manel Fernández Sosa, que disputen el Campionat de Catalunya en la categoria de rallysprint.

El duet va debutar en la prova Ciutat de Valls imposant-se en 3 dels 5 trams que formaven el recorregut, però un error de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA) va aixecar molta polèmica perquè els impedia sumar els punts que els donava la victòria. L'organització va enquadrar el seu vehicle en un grup que no era el correcte, i això implicava no puntuar.

Després d'una sèrie de reclamacions, finalment, el malentès s'ha pogut esmenar, segons explica l'equip. Ara bé, falta la comunicació definitiva per part de la FCA. De totes maneres, el tàndem es considera el vencedor de la prova.

Amb aquesta victòria i després d'haver guanyat la temporada passada el ral·li 2000 Viratges, el duet Dani-Manel i el seu BMW M3 E36 presenten les seves credencials de cara a la lluita pel títol. La pròxima prova és el Ral·li Empordà, que se celebrarà el pròxim dissabte, 28 de maig.