El Consell Comarcal contracta 11 persones en situació d’atur mitjançant el Programa de Treball i Formació

Persones de diferents col·lectius obtenen un contracte d'1 any per dur a terme tasques de suport a la institució

Redacció
19 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:42h
Oficina del Consell Comarcal del Berguedà.
Oficina del Consell Comarcal del Berguedà. | CCB
El Consell Comarcal del Berguedà ha contractat mitjançant el Programa Treball i Formació de la Generalitat 11 persones que durant 1 any portaran a terme diferents tasques de suport a la institució.

L'ens fa una aposta per fomentar l’ocupació laboral i facilitar la inserció laboral de persones de diferents col·lectius. Concretament, d’aquesta contractació se’n beneficiaran persones més grans de 52 anys, les que cobren la renda garantida de ciutadania i les que no perceben cap mena de prestació.

De les 11 persones que s’han incorporat al Consell Comarcal, 3 formaran part de la brigada comarcal que es dedica a fer neteja de camins, 2 s’assignaran a fer tasques d’informadores del servei de recollida de residus del porta a porta, 1 serà peó de manteniment. Les 5 persones restants faran tasques de suport administratiu a diferents àrees de l'ens: joventut, educació, habitatge i atenció a les persones.
 

Foto conjunta de les 11 persones que s'han beneficiat del Programa de Treball i Formació Foto: CCB


El Programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de la Generalitat busca afavorir la contractació de persones que estiguin a l’atur i tinguin una especial vulnerabilitat i dificultats per accedir al mercat laboral. Aquest programa subvenciona les actuacions de contractació laboral i les accions formatives i d’acompanyament, si s’escau.